CREAZA PROPRIA TA ROCHIE

Atelierul nostru este specializat in crearea de rochii personalizate si unicate de mireasa, rochii de domnisoare de onoare, rochii de bal, rochii de seara, rochii de cocktail, rochii de seara, rochii de celebritati, rochii de soacra etc. furnizate de clientii nostri.

CUM FUNCTIONEAZA

Creaza-ti adevarata rochie de vis in 7 pasi

1

Transmiterea ideilor

Trimiteti personalizarea cu cateva imagini (de ex. toate imaginile de pe Ladies-Tailor, Google, Instagram, Pinterest etc.) si cerintele. Singura limitare este imaginatia ta! Desigur, trebuie sa te Autentifici mai intai.

Rochie la comanda - 1
Rochie la comanda - 2
Rochie la comanda - 3
Rochie la comanda - 4

Revizuirea

Personalizarea / designul dvs. va fi revizuit de catre designerii nostri cat mai curand posibil in timpul nostru de lucru.

2
3

Comunicare / cotare

Designerul nostru va va contacta cu privire la detaliile de proiectare, cum ar fi tesaturile, culoarea, marimea, etc. Si vom face cotatia în timp util. Daca este necesar, designerul nostru va desena o schita pentru a putea previzualiza designul.

dantela
material
schita

Plata

Acceptam Visa, Master Card, PayPal, Transfer bancar.

4

Productia

Vom incepe sa croim rochia imediat dupa confirmarea platii.

5
6

Confirmarea

Inainte de expediere, vom face cateva fotografii ale rochiei finite pentru verificare (pentru comenzile urgente cu interval de timp limitat, putem sari peste acest pas). Cateva clipuri video pot fi disponibile (Nu este obligatoriu).

Rochia finalizata - 1
Rochia finalizata - 2
Rochia finalizata - 3

Livrarea

Expedierea se va face in 2-3 zile după confirmare. Dupa ce ati primit rochia, sunteti bineveniti sa scrieti o recenzie pe pagina noastra de facebook. Puteti chiar posta o poza cu rochia imbracata si puteti fi rasplatita cu un voucher cadou.

7