Acasa

Atelier Croitorie Bucuresti

Croitorie la comandă, retușuri si modificări

Ai deja o viziune clară asupra a ceea ce dorești? Sau poate dorești să te inspiri de la un designer sau o rochie luxuriantă "haute couture"? Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să î-ți creezi orice piesă vestimentară care sa fie în mod unic a ta, de la schiță pană la cabina de probă.

Iar dacă ai nevoie de o modificare pentru partenerul și familia ta, ne-ar plăcea să te ajutăm. Gasesti aici lista de preturi pentru modificările standard.


Inspira-te

Gaseste imagini cu articole preferate, link-uri web, mostre de culoare sau mostre de țesături. Dacă ai văzut o ținuta care iți place, vom găsi o modalitate de a o face să fie a ta.

Creeaza

Colaboreaza cu echipa noastră pentru a creea articolul care să fie 100% al tau, din toate punctele de vedere, de la măsuri, culori, tesături pană la tip si stil.

Re-creeaza

Vino cu un articol preferat la noi pentru a-l recreea sau re-imagina într-o culoare diferită, țesătură sau alte modificari de detalii.

Populare

Oferte Speciale

Stiri

Calea 13 Septembrie 89

Noua locatie

De acum suntem mai aproape de tine, in inima Bucurestiului, intr-o locatie accesibila din orice colt al capitalei si nu numai, pe Calea 13 Septembrie 89, sectorul 5, vis-a-vis de Hotel Mariott si controversata Catedrala Neamului.

Contact

Croitorie Mariott - Catedrala Neamului

'Bespoke'-Facut pe comanda

Hainele pe care le purtăm spun multe despre cine suntem. Faceți-vă propria declarație de stil unică cu serviciul 'Croit Pe Comanda'.

Indiferent dacă ai o viziune clară asupra a ceea ce vrei sau cauți să te inspirați din articole existente sau designerii tai preferați ori utilizând expertiza noastră internă, echipa noastră este gata să îți transforme viziunea în realitate. Te rugăm să acorzi între șapte până la paisprezece zile de la început până la sfârșit. Se aplică tarifele standard de croitorie.