Acasa

Atelier Croitorie Bucuresti

Croitorie la comandă, retușuri si modificări

Ai deja o viziune clară asupra a ceea ce dorești? Sau poate dorești să te inspiri de la un designer sau o rochie luxuriantă "haute couture"? Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să î-ți creezi orice piesă vestimentară care sa fie în mod unic a ta, de la schiță pană la cabina de probă.

Iar dacă ai nevoie de o modificare pentru partenerul și familia ta, ne-ar plăcea să te ajutăm. Gasesti aici lista de preturi pentru modificările standard.


Inspira-te

Gaseste imagini cu articole preferate, link-uri web, mostre de culoare sau mostre de țesături. Dacă ai văzut o ținuta care iți place, vom găsi o modalitate de a o face să fie a ta.

Haine la comanda in bucuresti

Creeaza

Colaboreaza cu echipa noastră pentru a creea articolul care să fie 100% al tau, din toate punctele de vedere, de la măsuri, culori, tesături pană la tip si stil.

Recreeaza hainele tale favorite mama fiica la comanda in bucuresti

Re-creeaza

Vino cu un articol preferat la noi pentru a-l recreea sau re-imagina într-o culoare diferită, țesătură sau alte modificari de detalii.

Populare

Modele Noi

Rochii de Seara

Oferte Speciale

Stiri

Relocare

De astazi, 13 aprilie 2019, atelierul nostru se afla in relocare. Prezenta noastra va fi doar online pana vom reveni cu o noua locatie. Va multumim!

Contact

Hot categories

 • Rochii de Seara

  Caută în catalogul nostru de rochii unicate pentru a alege rochia perfectă pentru o seară de neuitat!

  Catalog Rochii

 • Salopete Elegante

  Ultimul trend în acest sezon, alege o salopetă elegantă și unică pentru a fi inedită la viitoarea petrecere.

  Catalog Salopete

 • Ținute Office

  Pe măsură ce intrăm într-o epocă de aur pentru hainele office, ținutele la comandă devin piese 'must have' în garderopa oricărei femei.

  Catalog Office

 • Paltoane

  Paltoane moderne de toamna-iarnă croite la comandă pentru a arată uimitor în orice sezon.

  Catalog Paltoane

'Bespoke'-Facut pe comanda

Hainele pe care le purtăm spun multe despre cine suntem. Faceți-vă propria declarație de stil unică cu serviciul 'Croit Pe Comanda'.

Indiferent dacă ai o viziune clară asupra a ceea ce vrei sau cauți să te inspirați din articole existente sau designerii tai preferați ori utilizând expertiza noastră internă, echipa noastră este gata să îți transforme viziunea în realitate. Te rugăm să acorzi între șapte până la paisprezece zile de la început până la sfârșit. Se aplică tarifele standard de croitorie.