Puteti returna produsele achizitionate de pe website-ul ladies-tailor.ro, fara penalitati, in termen de paisprezece (14) zile calendaristice de la primirea lor.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci cand sunt indeplinite urmatoarele conditii:

  1.  Produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate.
  2.  Starea produsului trebuie sa fie aceeasi pe care a avut-o la momentul achizitiei.
  3.  Eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor si cu toate documentele originale.

Va rugam ca la probarea produsului sa nu scoateti eticheta, deoarece nu acceptam returnarea produselor decat in situatia in care acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate la dumneavoastra.

Pentru a putea returna un produs, este necesar sa ne anuntati in prealabil prin e-mail.

Produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru din Str. Smardan nr. 18, Bragadiru, Ilfov in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati primit comanda. In situatia in care returnati mai multe produse din aceeasi comanda, acestea trebuie sa fie trimise intr-un singur colet: Ladies' Tailor nu poate accepta colete multiple pentru o singura comanda inregistrata.

Livrarea se va face cu acelasi curier utilizat de noi, iar cheltuielile de returnare/reexpediere vor fi suportate de catre client.

Ladies' Tailor nu se obliga sa plateasca pentru orice colet trimis la adresa. Daca una dintre aceste conditii nu este indeplinita, Ladies' Tailor nu va accepta returul, iar in cazul returului prin curier, coletul va fi trimis inapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

Dupa ce am primit coletul de la dumneavoastra si am verificat ca toate conditiile sa fie indeplinite, veti primi un e-mail de confirmare a rambursului.

Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar in contul IBAN indicat de dvs. in EMAIL si numai in contul persoanei care a plasat comanda.

ATENTIE! Produsele personalizate realizate la comanda speciala, NU se pot returna deoarece sunt realizate special pentru fiecare client!